Utro sex lyst

Manglende lyst til sex med din partner er noget, de fleste i et længerevarende og i nogle tilfælde føre til samlivsproblemer eller utroskab. Det er en myte, at utroskab kun handler om sex og bekræftelse. Frej Prahl rådgiver par om alt fra jalousi og utroskab til manglende sexlyst. Men manglende sex er faktisk kun en af mange grunde til, at folk har sidespring. Nogle - og ifølge Tracey Cox gælder dette mest kvinder - er utro, fordi de vil undersøge, at der er en . Det giver din kæreste lyst til utroskab. Ca. hver anden dansker er deres partner utro på et eller andet tidspunkt i livet, Svinger hans sexlyst lige pludselig - eller er den helt væk?

Men manglende sex er faktisk kun en af mange grunde til, at folk har sidespring. Nogle - og ifølge Tracey Cox gælder dette mest kvinder - er utro, fordi de vil undersøge, at der er en . Det giver din kæreste lyst til utroskab. Ca. hver anden dansker er deres partner utro på et eller andet tidspunkt i livet, Svinger hans sexlyst lige pludselig - eller er den helt væk?

Manglende sexlyst er det største seksuelle problem. Heldigvis kan der gøres noget ved det. Læs her hvordan du får sexlysten tilbage. Gratis e-bog om sexlyst.

Top Derfor er vi utro - tonyblogs.net

Manglende lyst til sex med din partner er noget, de fleste i et længerevarende og i nogle tilfælde føre til samlivsproblemer eller utroskab.

Her er sandheden om din lyst til utroskab: Det er din kærestes skyld Samtidig angav de også, hvor stor sexlyst de havde til deres kæreste. Manglende sexlyst er det største seksuelle problem. Heldigvis kan der gøres noget ved det. Læs her hvordan du får sexlysten tilbage. Gratis e-bog om sexlyst.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail