Tantra fyn tantra undervisning

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.Не найдено: fyn. Kontakt os Vores bookingtelefon er åben for tidsbestilling, workshoptilmelding og spørgsmål i hverdagene mellem på tlf nr (+45) Udenfor. Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse om krops- og ansigtsbehandlinger inden for wellness. Så der bliver noget at glæde sig til. Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores.

Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.Не найдено: fyn. Vi underviser i effektive yogateknikker, som du kan bruge til hurtigt at opnå . der alle har til formål at undervise og videreformidle tantra, yoga, meditation og.

Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores.

Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse om krops- og ansigtsbehandlinger inden for wellness. Så der bliver noget at glæde sig til. Kontakt os Vores bookingtelefon er åben for tidsbestilling, workshoptilmelding og spørgsmål i hverdagene mellem på tlf nr (+45) Udenfor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail