Sextøj mænd og yngre kvinder

Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? på Mash, for efterfølgende at have sex på bagsædet af en Audi Q7 – fordi det var en Q7. Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv at være den, der stiller kravene, når modne kvinder vælger en ung. Hvorfor falder mange mænd for betydeligt yngre kvinder? Mit gæt er, at det handler meget om den friske, lette og forårsagtige udstråling??? Klicheen foreskriver, at mænd altid vil gå efter yngre kvinde, helst i 20'erne kvinder med en tendens være klar til sex med mænd, der er ældre.

Klicheen foreskriver, at mænd altid vil gå efter yngre kvinde, helst i 20'erne kvinder med en tendens være klar til sex med mænd, der er ældre. Selvom den modne mand måske ikke engang besidder det, så er hans (sex)appel dén indre ro og Faktum er dog bare, at yngre kvinder er tiltrukket af modne mænd – også selvom de ikke hedder DiCaprio til efternavn.

Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex.

Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? på Mash, for efterfølgende at have sex på bagsædet af en Audi Q7 – fordi det var en Q7. Selvom den modne mand måske ikke engang besidder det, så er hans (sex)appel dén indre ro og Faktum er dog bare, at yngre kvinder er tiltrukket af modne mænd – også selvom de ikke hedder DiCaprio til efternavn. Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail