Sexsider tantra kursus for par

Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstanter og naturlige dele af dit liv Kursus 1, der både er for singler og par, varer 24 t. og tantra 2, der. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og.

Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstanter og naturlige dele af dit liv Kursus 1, der både er for singler og par, varer 24 t. og tantra 2, der.

Tags: tantramassage, weekendkursus, for par . Du kommer hjem med nye praktiske redskaber i intimitet, tantra, sex og den kommunikation der binder det. Et transformerende kursus med træning i tantra, Tantraenergi for par introducerer til tantriske energiteknikker og meditationer. . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb. Tags: tantrakursus, par, Privat workshop, tantrasex I sammenhæng udgør øvelserne rammerne for tantrisk sex som kan vare i mange timer og.

Sexologiskolen - Erotisk Tantra 4 dags kurser

Et transformerende kursus med træning i tantra, Tantraenergi for par introducerer til tantriske energiteknikker og meditationer. . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb. Tags: tantramassage, weekendkursus, for par .

Du kommer hjem med nye praktiske redskaber i intimitet, tantra, sex og den kommunikation der binder det. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail