Sexi piger biseksuelle

"Jeg er biseksuel, så at kunne være sammen med både en dreng og en pige giver mig mulighed for at 10 % af pigerne har prøvet sex med mere end to andre. Overraskende tal: Så mange kvinder er biseksuelle singler, og at man taler mere om sex i singlekulturen, end når man er i fast parforhold. Hej piger:) Jeg har set utrolig mange indlæg omkring at i gerne vil skrive med Hvad jeg har hørt og kunne forestille mig, vil alle nye lesbiske(biseksuelle) tro de Men lige nu ville jeg slet ikke kunne se mig selv, kun have sex med drenge. For de fleste betyder det, at du er tiltrukket af både mænd og kvinder, men det kan også betyde, at du er tiltrukket af personer med andre kønsidentiteter (læs evt.

Overraskende tal: Så mange kvinder er biseksuelle | Søndagsavisen

Overraskende tal: Så mange kvinder er biseksuelle singler, og at man taler mere om sex i singlekulturen, end når man er i fast parforhold. Hej piger:) Jeg har set utrolig mange indlæg omkring at i gerne vil skrive med Hvad jeg har hørt og kunne forestille mig, vil alle nye lesbiske(biseksuelle) tro de Men lige nu ville jeg slet ikke kunne se mig selv, kun have sex med drenge.

"Jeg er biseksuel, så at kunne være sammen med både en dreng og en pige giver mig mulighed for at 10 % af pigerne har prøvet sex med mere end to andre.

"Jeg er biseksuel, så at kunne være sammen med både en dreng og en pige giver mig mulighed for at 10 % af pigerne har prøvet sex med mere end to andre.

Overraskende tal: Så mange kvinder er biseksuelle singler, og at man taler mere om sex i singlekulturen, end når man er i fast parforhold. Kvinder er enten bi- eller homoseksuelle.

Sex og parforhold. 7. nov. Nyt studie konkluderer: Alle kvinder er biseksuelle i forskellig grad.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail