Sex undervisning sex telefon

Læreren er ikke til stede under selve undervisningen, da det er Sex & Samfunds erfaring, at det Kontakt Ballerup Ungdomsskole for at bestille undervisning. Undervisning i køn, krop, sex og seksualitet. Materialer og undervisningssites målrettet klasse, klasse, klasse og klasse. Grundskolen. Hos Sex & Samfund kan du bestille seksualundervisning til dine elever eller ungegrupper på ungdomsuddannelser og andre institutioner for unge, der er gået. Sex & Samfund udvikler nye gratis materialer til hver kampagne, som lærere på klassetrin og ungdomsuddannelser kan bruge i deres undervisning under.

Undervisning i køn, krop, sex og seksualitet. Materialer og undervisningssites målrettet klasse, klasse, klasse og klasse. Grundskolen. Åbningstid for telefon og chat: Mandag-fredag kl. Sex & Samfund tilbyder desuden undervisning om prævention, følelser og seksualitet mv. for elever i 6. Hos Sex & Samfund kan du bestille seksualundervisning til dine elever eller ungegrupper på ungdomsuddannelser og andre institutioner for unge, der er gået.

På denne side kan du finde Sex og samfunds oversigter over materialer fx film og materialer til download, som kan bruges direkte i undervisningen. Forløbene lægger op til tværfaglig og projektorienteret undervisning. Uge Sex-materialerne kan desuden anvendes til at understøtte det pædagogiske arbejde.

Åbningstid for telefon og chat: Mandag-fredag kl. Sex & Samfund tilbyder desuden undervisning om prævention, følelser og seksualitet mv. for elever i 6.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail