Sex uden følelser bryster

Kvinder mener oftere, at sex og følelser er tæt forbundet med hinanden. Tanker som kan han nu acceptere min krop, er mine bryster for små. Det tolker kvinder, som at mænd er ligeglade og afstumpede og ufølsomme og bare vil have sex. Men det er ikke sådan vi HAR følelser, vi får dem bare ikke det dér med opstramning og nye bryster – det er ikke det, der tænder os mænd. En pande uden rynker på en årig kvinde har jeg ikke brug for. Savner du mere berøring på dine bryster, både før under og efter sex? Den gode nyhed er: Jeg har ikke mødt én kvinde, der ikke har fået følelsen tilbage i sine. Han hvisker til dig, at han må have sex med dig − lige nu. Denne type mand har brug for følelsen af hud mod hud for at tænde seksuelt. Brug dit åndedræt, dit bryst, dit ansigt, dine skuldre, dine ben til at massere ham. Rør ham blidt og forventningsfuldt − uden at nærme dig de mest følsomme områder.

Test dig selv: Hvilken sextype er du? | tonyblogs.net

Man får elektriske følelser indeni, og det føles som at komme i en form for meditativ . Se, hvad vi ellers skriver om: Sex, Parforhold og Bryster. Hvis min kæreste slikkerm ine brystvorter føler jeg intet. Han kunne lie Er der bare nogle mennesker, der er født uden erogene zoner, mon?? Sex bliver både bedre og frækkere, hvis du bringer pigerne med ind i legen oxytocin, der giver dig følelsen af nærhed og intimitet med din partner.

og i hele området på dit bryst - men altså uden at røre det allerhelligste.

Han hvisker til dig, at han må have sex med dig − lige nu. Denne type mand har brug for følelsen af hud mod hud for at tænde seksuelt. Brug dit åndedræt, dit bryst, dit ansigt, dine skuldre, dine ben til at massere ham. Rør ham blidt og forventningsfuldt − uden at nærme dig de mest følsomme områder.

Savner du mere berøring på dine bryster, både før under og efter sex? Den gode nyhed er: Jeg har ikke mødt én kvinde, der ikke har fået følelsen tilbage i sine. Man får elektriske følelser indeni, og det føles som at komme i en form for meditativ .

Se, hvad vi ellers skriver om: Sex, Parforhold og Bryster.

Det kan næsten ikke komme som et chok at mænd elsker bryster men hvorfor For nyligt udkom bogen: "The chemistry between Us: Love, sex, and the en association mellem den elskedes ansigt og øjne og følelsen af lyst. Man får elektriske følelser indeni, og det føles som at komme i en form for meditativ . Se, hvad vi ellers skriver om: Sex, Parforhold og Bryster. af Log_Lady, juli i Sex & samliv . De, der vover pelsen, og giver sig % uden først at ville "føle sig perfekt" - og får det godt modtaget - dem er da.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail