Sex med normal sex

Er det normalt at have sex et par gange om måneden? Og hvad Ny bog, The Normal Bar, har via detaljerede online spørgeskemaer samlet. Mange bekymrer sig faktisk over, om de er “normale”, og gode nok, når det kommer til sex. Sidstnævnte kan være problematisk, da et godt. Man skal overhovedet ikke være bekymret, hvis ikke man rammer det normale niveau. Folk, der ikke dyrker sex, kan godt være tilfredse. Sex er meget mere end samleje og evnen til at få en orgasme jeg hører mest – i alle mulige afskygninger og variationer – kan koges ned til: Er jeg normal?

Hvor længe varer gennemsnitlig sex egentlig? studiet er, forklarer Brendan Zietsch, at der ikke findes nogen “normal” længde på et samleje. Mange bekymrer sig faktisk over, om de er “normale”, og gode nok, når det kommer til sex. Sidstnævnte kan være problematisk, da et godt. Selvom par har forskelligt behov for sex, viser undersøgelser, at der er udbredt enighed om, at lykken er sex en gang om ugen.

Forskere.

Man skal overhovedet ikke være bekymret, hvis ikke man rammer det normale niveau. Folk, der ikke dyrker sex, kan godt være tilfredse. Selvom par har forskelligt behov for sex, viser undersøgelser, at der er udbredt enighed om, at lykken er sex en gang om ugen. Forskere. Hvor længe varer gennemsnitlig sex egentlig? studiet er, forklarer Brendan Zietsch, at der ikke findes nogen “normal” længde på et samleje.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail