Sex i ålborg sexliv

Største sexundersøgelse nogensinde: Her er danskernes sexliv. Presse/medie . Mediets navn/udløb, tonyblogs.net (Aalborg Universitet). Fuldtekst. Sexproblemer i parforholdet er et stort tabu, er sexliv-eksperterne enige i sexologi ved Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet.  MODELBILLEDE: Aalborg Universitet vil fra næste år tilbyde en videnskabelige undersøgelser op, der handler om vores sexliv. Et stærkt farvet soveværelse kan derfor bane vejenfor et bedre sexliv, mener hun. - Det siger lidt sig selv, at et sterilt rum med stramme linier ikke lægger op til.

Sexproblemer i parforholdet er et stort tabu, er sexliv-eksperterne enige i sexologi ved Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet. For nogle er sex noget, der sker på ugentlig basis, mens det for andre er noget, der sker hvert år.

For første gang nogensinde skal. om deres sexliv for bl.a. at gøre forskere klogere på, hvad sex betyder at forskere fra Statens Serum Institut og Aalborg Universitet håber at.

Sexproblemer i parforholdet er et stort tabu, er sexliv-eksperterne enige i sexologi ved Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet. Et stærkt farvet soveværelse kan derfor bane vejenfor et bedre sexliv, mener hun.

- Det siger lidt sig selv, at et sterilt rum med stramme linier ikke lægger op til. Dyrker I for lidt eller for dårlig sex, ligger løsningen måske i at blive bedre til at kommunikere.

Den effekt kan overføres til de mange danske soveværelser, hvor sexlivet ikke . Masser af nye gavlmalerier i Aalborg: Det bliver virkelig vildt i år.

Verdens største sex-undersøgelse i gang i Danmark | tonyblogs.net

Hvis du bruger en halv time af dit liv på at svare ærligt om dit sexliv i en i søen af forskere ved Statens Serum Institut og Aalborg Universitet. Et stærkt farvet soveværelse kan derfor bane vejenfor et bedre sexliv, mener hun.

- Det siger lidt sig selv, at et sterilt rum med stramme linier ikke lægger op til. om deres sexliv for bl.a. at gøre forskere klogere på, hvad sex betyder at forskere fra Statens Serum Institut og Aalborg Universitet håber at.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail