Mennesker der knalder sjove spørgsmål til date

Er du kommet til skade, mens du har dyrket sex? 2. Har du nogensinde haft sex, og fortrudt det bagefter? 3. Har du nogensinde stjålet noget? 4. Der er også spørgsmål, der er så personlige, at de vil være grænseoverskridende at stille første gang, du møder et andet menneske. De gode. For mere end tyve år siden lykkedes det ham at få to vidt fremmede mennesker til at forelske sig i hinanden for øjnene af ham i et laboratorium. Jeres date skal selvfølgelig ikke lyde som ' spørgsmål til Det er sjovt at fantasere om den ideelle date, og måske I kan gøre den til en.

en række spørgsmål – og det er der altså kommet noget ret interessant ud af. I virkeligheden er den gode date vel aldrig helt til diskussion? Det er nok ikke alt, du har lyst til at spørge drengene om – selv om du er meeeget nysgerrig!

Vi giver dig svar på nogle af de spørgsmål, du ikke. Uanset hvilken attitude, man går ind til en første date med, så er det ultimative formål altid at finde sig en partner for livet. Her er 58 spørgsmål, som du al hemmelighed gerne vil stille modparten Er du A eller B-menneske?

Gode samtaleemner til den første date - Mandens Manual

Det er nok ikke alt, du har lyst til at spørge drengene om – selv om du er meeeget nysgerrig! Vi giver dig svar på nogle af de spørgsmål, du ikke. en række spørgsmål – og det er der altså kommet noget ret interessant ud af.

I virkeligheden er den gode date vel aldrig helt til diskussion? For mere end tyve år siden lykkedes det ham at få to vidt fremmede mennesker til at forelske sig i hinanden for øjnene af ham i et laboratorium.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail