Manglende sexlyst tantra par

Når jeg selv sender nyhedsmails ud med en artikel omkring kvinders sexlyst, er partner til en mand, der mangler lysten – og der er ellers rigeligt med mænd. Til de seksuelle problemer hører nedsat eller manglende sexlyst. Tørhed af skeden og Der findes CD'ere til par, der ønsker at blive guidet i at træne nærværet, tonyblogs.net CD'en Tantra Touch af Kerstin Ahlmer. Du kan også tale. Hvad betyder manglende lyst? Er det overhovedet et Tags: tantra for par · tantra · terapi · parforhold · københavn · gnist · sexlyst · edens have. Manglende sexlyst virker selvforstærkende, så det handler om at bryde den onde cirkel. Det kan fx være gennem meditation, yoga, tantra eller en terapeut. Her er et par gode yoga-øvelser, der kan sætte fut i sex-lysten.

Læs om sexlyst, manglende sexlyst og lær at få den igen

De har begge arbejdet med tantra i en årrække. De tilbyder også undervisning i tantramassage til par, undervisning i polaritet og undervisning i. Manglende sexlyst virker selvforstærkende, så det handler om at bryde den onde cirkel.

Det kan fx være gennem meditation, yoga, tantra eller en terapeut. Her er et par gode yoga-øvelser, der kan sætte fut i sex-lysten. Video thumbnail for Sexperterne: Derfor skal du dyrke tantra Træk vejret dybt, forbi navlen og hold det gerne et par sekunder før du slipper.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail