Lyst til sex par sex

Min lyst er blevet mindre de sidste par år, vi har kun sex én gang hver anden måned. Det gør mig ked af det, men det er hårdt at få tre børn så. Vi er gået fra at have sex et par gange om måneden (efter den allerførste forelskelse havde lagt sig for små ti år siden) til i dag at have sex et par gange om året. Og nu har du slet ikke lyst til sex mere. Sådan får du lysten igen: Dating er ikke kun for singler og nyforelskede - det er også for par, der har kendt hinanden i. Når alt kommer til alt, er vi bare dyr, specielt når det handler om lysten til sex Sexolog Maj Wismann har hjulpet mere end par til at få styr på deres sexlyst.

Lisbeth og Lars Christensen har ikke det samme behov for sex. Hertil svarer 52 procent af mændene, at de oftere har lyst til sex end deres.

Sex er jo dejligt, men hos op mod hver anden kvinde svinder lysten. Få lægens råd mod manglende lyst til sex her. Par er overrasket, ligger i sengen. Vi er gået fra at have sex et par gange om måneden (efter den allerførste forelskelse havde lagt sig for små ti år siden) til i dag at have sex et par gange om året.

Lisbeth og Lars Christensen har ikke det samme behov for sex. Hertil svarer 52 procent af mændene, at de oftere har lyst til sex end deres. Min lyst er blevet mindre de sidste par år, vi har kun sex én gang hver anden måned.

Det gør mig ked af det, men det er hårdt at få tre børn så. Sex er jo dejligt, men hos op mod hver anden kvinde svinder lysten. Få lægens råd mod manglende lyst til sex her.

Par er overrasket, ligger i sengen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail