Japanske piger

SILKEBORG: Det er nok de færreste silkeborgensere, som ved, hvad den japanske street fashion kaldet»lolita«går ud på. Men de heldige. Hverdagsbilleder fra et gymnasium i Tokyo, hvor der kun går piger. Japanske piger rejser til Ikast for at spille håndbold. Et japansk Uhåndboldhold er rejst hele vejen til Danmark og Ikast for at deltage i den. Op mod tre ud af fire piger i de ældste skoleklasser i Japan modtager Tre -- afblegede -- japanske teenagepiger i Tokyos Shibuya-bydel -- et.

Danmark er vildt populær i Japan. I hvert fald hos den japanske pigeduo Vanilla Beans, som har genindsunget fodboldhittet "Re-Sepp-ten" fra. Japansk Dating - Here you have a popular Japanese dating website, that offers many sweet women from Japan for you to date.

Try it today for free. Op mod tre ud af fire piger i de ældste skoleklasser i Japan modtager Tre -- afblegede -- japanske teenagepiger i Tokyos Shibuya-bydel -- et.

Videoerne derimod er at finde på Youtube, så vi har selvfølgelig samlet et lille uddrag af de tusinder frække videoer med hotte japanske piger.

Se dem på de. SILKEBORG: Det er nok de færreste silkeborgensere, som ved, hvad den japanske street fashion kaldet»lolita«går ud på. Men de heldige. Japanske piger rejser til Ikast for at spille håndbold. Et japansk Uhåndboldhold er rejst hele vejen til Danmark og Ikast for at deltage i den.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail