Damer og sex spændende sex

»Men man kan spekulere i, at sex måske ikke er så spændende og nyt som i starten af et parforhold, når der er gået nogle år. Det kan godt. Svaret i Sara Skaarups og Per Holm Knudsens myter om sex er i de .. Sex med en, du lige har mødt, kan være elektrisk og spændende. Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold. ”Der er en del kvinder, der går i sexklubber for at få sex og intet andet. De viser jo, at de bestemt godt kan adskille sex og kærlighed.".

Når kvinder siger, at de ikke har et behov for sex, handler det om noget helt andet. Få spændende interviews og portrætter direkte i din inbox! Kvinder og mænd vil have sex i dobbelt så lang tid Mændene sagde nemlig, at deres gennemsnitlige sex varede i 10 minutter, men ønskede, spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. »Mange tager sex for givet, det er ikke længere noget, vi skal arbejde for. skal 'tømme sig' i hende, så er det ikke længere så spændende.

Svaret i Sara Skaarups og Per Holm Knudsens myter om sex er i de .. Sex med en, du lige har mødt, kan være elektrisk og spændende. Når kvinder siger, at de ikke har et behov for sex, handler det om noget helt andet. Få spændende interviews og portrætter direkte i din inbox! Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail